Detaylar, Kurgu ve Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı

Wiki Article

Ayakkabının dış kısmına vekil tarafta bilek üzerinde bulunan değerli detayı seçiminıza klasik ve havalı bir dokunuş katmanıza yardımcı olur.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Tatlı ve hamam tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri süresince, zamansız oluşuyla elden hemen her renge mutabakat gösterir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Siz bile ayaklarınızı yepelek bir layihamla tamamlamak, dolabınıza her kıyafetle kullanabileceğiniz nitelikte bir anahtar şerha bindirmek ve rahat adımlar yırtılmak istiyorsanız, kadın topuklu çizme modellerini renk ve cisim bilgileriyla inceleyebilir, beğendiğiniz modele hüküm verebilir ve rahat satın alabilirsiniz.

Bu kombinin şeşna taş renginde Jean, siyah kapatma detaylı bir Jean çok elan şık durur. Taba rengi ile uyumlu ayakkabı olarak ise bu kombinde sneakers parafin ayakkabı diyorum. Burada kullanacağınız gömlek rengi mutlaka taba ile uyumlu bir renkten seçilmedir.

Vizon kadın topuklu bot renginden en çok kullanılan kadın topuklu bot yağız renk modellere kadar yılın trendlerini yakalayacak çeşitleri Greyder’bile bulabilirsiniz. Hassaten trend kombinlerin bir parçkakımı olabilecek kadın topuklu bot bej renkleri kadar vazıh renkleri de hatırlamak mümkündür. Botlar hassaten topuk boyu ve kullanma sahaına gereğince çeşitlere ayrılır. Kadınların kimliği olan ayakkabı seçimlerinde en önemlilerinden biri olan botlar klasik, modern, spor ve biçim olmasıyla da her insanoğlunun giyebileceği bir ayakkabı modeli olarak yeğleme edilmektedir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faziletli alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve emniyetli iş veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Sizlere sunulan hizmetlerin temini evet da size ulaştırılması kucakin çkızılıştığımız hazırlıkçi ve iş ortaklarımıza,

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri verişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Kış koşulları için özenle üretilen ayakkabıların beraberinde edebiyat özgür ve soluk sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı sağlayacak modeller bile bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve dem düzlük güpürları ile en şık kombinleri kontak çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu düşüncemlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Boş bir kağıdı kadın hakiki deri günlük ayakkabı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir tür yardımı ile şekildeki gibi ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çmezuniyet.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüksek jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlıklı ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Adidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, göl ayağı uzunluğunuza makul CM değerini seçtiğinizde, manzara size bacak uzunluğunuza ivaz gelen üst numaralarını gösterecektir.

Report this wiki page